Interesse in de toepassing van de Waardenbenadering Leefomgeving in uw eigen praktijk? Leer meer over de variëteit aan opvattingen over de leefomgeving, de waarden die daaraan ten grondslag liggen en het maken van scherpe keuzes over de leefomgeving met de juiste argumentatie.

12-14 september CROW summerschool Mobiliteit Wat zijn de gevolgen van nieuwe vervoersmiddelen en mobiliteitsdiensten voor het werk van wegbeheerders en mobiliteitsadviseurs? Wat zijn geleerde lessen en handvatten als het gaat om integraal werken en het afwegen van keuzes? Tijdens de 3-daagse Summer School Mobiliteit 2017 bespreekt u samen met ruim 10 topdocenten en sprekers antwoorden en oplossingen voor verkeers- en mobiliteitsvraagstukken van vandaag en morgen. Een dagdeel is gewijd aan de Waardenbenadering Leefomgeving, onder leiding van Willem Buunk.

 

Niets op de agenda? Er is in overleg veel mogelijk:

  • eenmalige reflectie: een “fotomoment” van lopende processen en projecten. Wat is het dilemma? Welke opvattingen komt u tegen? Welke waarden spelen een rol?  Waar zit uw blinde vlek?
  • werkbijeenkomst: ga met collega’s en betrokkenen op zoek naar de waarden die een rol spelen in de aanpak die nu wordt gevolgd in de aanpak van processen of projecten. Herken je eigen positie. Zoek naar de blinde vlek. Ontwerp de oplossing.
  • training: leer meer over de achtergronden en leer werken met de Waardenbenadering Leefomgeving

Meer informatie: w.buunk@waardenbenadering.nl